“Веснік Глыбоччыны” ўжо расказваў аб праекце “Кулінарная спадчына” вядомага эскперта беларускай і славянскай кухні” і аўтара кніг Алены Мікульчык.
Некалькі яго этапаў у форме конкусаў і дэгустацый, а таксама прадстаўленне кнігі “Смак беларускай кухні” праходзілі на базе філіяла “Дом адпачынку “Чачалі” ААТ “Глыбоцкі МКК” пры падтрымцы яго начальніка Людмілы Чэбан і прафсаюзнай арганізацыі ААТ “Глыбоцкі МКК”.
11 ліпеня Алена Мікульчык са сваёй камандай – сябрамі і ўдзельнікамі праекта — зноў пабывала на Глыбоччыне. Яна прыгатавала і прадставіла стравы “Радзівілаўскай кухні”, якія некалі падавалі прадстаўнікам гэтага вядомага шляхецкага роду. Адметна тое, што ў якасці дэгустатараў у Чачалях пабывалі знакамітыя беларускія выканаўцы, дуэт “NaviBand” у складзе Арцёма і Ксеніі Лук’яненкаў. Інтэрв’ю з імі і больш падрабязную інфармацыю пра мерапрыемства чытайце ў бліжэйшых нумарах газеты.