Как в Глубоком делают клюкву в сахаре (фото +видео)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 3,75 из 5)
Загрузка...

 В этом году обществу с дополнительной ответственностью производственно-коммерческой фирмы «Аржаница», специализирующейся на переработке лесных даров, исполняется 20 лет.

Как в Глубоком делают клюкву в сахаре

За это время его продукция под брендом «Глубинка лесная» не только завоевала симпатии жителей Глубокого, но и уверенно держится в ряде любимых лакомств детей и взрослых со всей республики и даже зарубежья.

«Аржаница» – бизнес семейный, созданный  глубокской семьёй Брилёнков, супругами Анатолием Аполлинарьевичем и Ниной Васильевной. Об истории предприятия и дне сегодняшнем читайте в №90 печатной версии газеты (от 12 ноября 2016 года).

Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре Как в Глубоком делают клюкву в сахаре

Вам может понравиться

3 Комментариев для “Как в Глубоком делают клюкву в сахаре (фото +видео)

  1. Дарагія вы нашы глыбачане,Анатоль Апалінар’евіч і Ніна Васільеўна! Вітаю і віньшую Вас з 20-годдзем вашага брэнду » АржанІца». Я доўгія гады,цікаўлюся вашай прадукцыяй,прывучыў да яе сваіх дзетак. а цяпер ўжо і ўнукаў, але ніяк не магу прызвычаіцца да таго. што Вы ўпарта ня хочаце (цяпер ужо) шырокаму сьвету, паказаць чый жа гэта прадукт! Няўжо Вам самім не хочацца,каб усе вашыя пакупнікі нарэшце ўведалі, што гэтыя смачнейшыя ЖУРАВІНЫ растуць на балотах нашай цудоўнай Беларусі і Вы,як сапраўдныя беларусы.хочаце,каб пра гэта ведалі ўсе? Ну якая КЛЮКВА расьце ў нас? Ну вось прывыклі ж мы называць прыладу,на якой я вам зараз пішу гэты ліст — кампутарам! І ведаем,што гэта НЕ наш з вамі прадукт! Дык чаму ж я не радуюся за Вас, калі бяру ў рукі гэты цудоўны пакуначак з Журавінамі ў той жа Маскве? Чаму мне сорамна прызнацца, што ён з нашай з вамі Радзімы?! Няўжо для нашай сакавітай мовы » ЖУРАВІНЫ!!!» не хапае месца на пакуначку? Падумайце над гэтым, калі ласка! З павагай і надзеяй, Заслужаны дзеяч мастацтваў некалі галоўны рэжысёр тэатра Якуба Коласа Валеры Мазынскі

  2. Слушна. Даўно пра гэта самае думаў. Бо не толькі купляў прысмаку ў Мінску для сям’і, але адпраўляў пасылачкі сваякам у Польшчу. Быў, адным словам, актыўным карыстальнікам вашай прадукцыі, шаноўныя глыбачане. Што піша В.Мазынскі, цалкам справядліва і актуальна. Трэба прыслухацца. Не заклікаць жа да байкоту! Варта знайсці паразуменне, зрабіць выбар на карысць той зямлі, якая родзіць і абагачае нас.

  3. А чаму і не! Беларусы, байкот «Клю-ю-ю-юкве….», пакуль не стане журавінамі. Гэта ж трэба, на беларускай зямлі збіраюць, а беларускім словам назваць не хочуць. А слова адно з самых прыгожых. Байкот клю-ю-ю-юкве! Ура журавінам!!!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать + 1 =



Веснік Глыбоччыны - Новости г. Глубокое и Глубокского района,
© Авторское право принадлежит учреждению "Редакция районной газеты "Веснік Глыбоччыны" Глубокского района , 2016г.
Гиперссылка на источник обязательна. Условия использования материалов.


Рейтинг@Mail.ru
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru HotLog

Мы в соцсетях!

У нас есть группа в Одноклассники
Присоединяйся и будь в курсе всего!


А еще мы есть в:
http://vg-gazeta.by/2016/11/11/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b2-%d0%b3%d0%bb%d1%83%d0%b1%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d1%8e%d1%82-%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d0%ba%d0%b2%d1%83-%d0%b2-%d1%81%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b5/